Livrari si modalitati de plata

Livrari si modalitati de plata

 

Livrari

Uniunea Europeana: livrare gratuita (prin serviciul de curierat UPS) la o comanda cu valoare minima neta de 200,00 EUR. Pentru comenzi sub aceasta valoare percepem o taxa suplimentara de 9,90 EUR pentru ambalaj si expediere*.


Germania: livrare gratuita (prin serviciul de curierat UPS) la o comanda cu valoare neta minima de 150,00 EUR. Pentru comenzi sub aceasta valoare percepem o taxa suplimentara de 6,90 EUR pentru ambalaj si expediere.

*Pentru bunuri voluminoase sau articole de greutate taxele de livrare vor fi calculate in functie de marime si greutate.

 Modalitati de plata

-Achitati comenzile prin card bancar (MasterCard, Visa, American Express) pentru a beneficia de 2 % discount!

 -Achitati comenzile platind in avans prin transfer bancar si beneficiati de 2% discount. (Pentru aceasta modalitate comenzile se pot plasa doar prin telefon, mail sau fax).

In anumite cazuri, OrthoDepot isi rezerva dreptul de a expedia comenzile plasate doar dupa plata in avans a acestora. Daca plata in avans se efectueaza in primele 7 zile de la plasarea comenzii, beneficiati de 2 % discount. Pentru plata fara discount, facturile trebuiesc achitate intr-un interval de 10 zile de la emiterea acestora.

-Nu se accepta plati prin ramburs.